Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Lolly links

Så er det altså helg igjen, og hvis dere sitter lørdag ettermiddag og har vondt i armen av å ha spilt for mye, så har vi løsningen til dere - Lolly Links.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så er det altså helg igjen, og hvis dere sitter lørdag ettermiddag og har vondt i armen av å ha spilt for mye, så har vi løsningen til dere - Lolly Links.

Lolly Links er en rekke linker vi har kommet over i løpet av uken, og de behøver ikke nødvendigvis å ha noe med spill å gjøre. Det er bare små morsome sider, vi har fått en god latter av her inne på redaksjonen.

GameReactor frasier seg allikevel alt ansvar i forbindelse med latterkrampe, og konflikter med personlige holdninger.

Links:
Jet Slalom er et lite spill hvor du skal overleve så lenge som mulig, ved å unngå de hindringene som kommer mot deg.

SFCave er et av den typen spill som får de fleste til å kaste rundt med alt som er innenfor rekkevidde. Besøk på eget ansvar!

Skulle du høre til de ekte 0ldsk001 freakene, så kjenner du helt sikkert adventure spillet Zork. En glad gutt har lahet om siden sin til spillet, så du kan sitte og spille det direkte i browseren din. Sjekk det ut her.

De fleste 80'talls unger var med på hvite hansker dansen, Electric Boogie og Breakdance, og nå kan man gjenoppleve de tidenes fabelaktige moves, på denne siden.

Skulle du ha problemer med å sovne, så la Internett hjelpe deg, med denne belgiske siden.

Har du lyst til å skille deg ut fra flokken? Hva sier du da til noen fete klær, laget av teip? Duct Tape Fashion Gallery byr på kjoler, bukser og andre bekledningsgjenstander, og alt er laget av teip.

Hadde det kanskje vært noe med lyyyyder?
FindSounds.com er stedet hvor du kan søke på lyder av så og si alt.

Blant telefon-flipp folket, er det en klassiker som hetter Kerpal and Abdar. Har du ikke allerede hørt/sett den, så har vi en link til den gamle versjonen.

Nå vet jeg hva jeg ønsker meg i julegave.
Nemlig dette tower'et! Det er jo bare KONGE!

Danskene kan også være med, når det dreier seg om fete flash spil, og Spider fra Titoonic er et klart bevis på den påstanden.

Når vi snakker flash spill, så er dette en side med ti av de beste på nettet. Det holder til et par timers underholdning, hvis du kjeder deg i helgen.Loading next content