Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost

Lost blir spill

Kommer til flere formater...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en god stund siden kunne vi annonsere at Ubisoft hadde signert en avtale med Touchstone Television om å produsere ABC's populære dramaserie Lost til et spill. Det har lenge vært stille rundt denne nyheten, men nå har LOST produceren Damon Lindelof og Carlton Cuse bekreftet at Ubisoft Montreal arbeider med Xbos 360, PS3 og PC versjon av spillet.

Dessverre har vi ikke fått noen flere informasjoner om hvordan spillet vil bli, om spillet innehar de kjente skuespillernes stemmer eller om det blir et rent action-spill eller et spill basert på puzzles. Hva tror du? Hvordan vil spillet best kunne gi oss det vi gamere ønsker fra serien?

Vi har heller ikke fått noen opplysninger om når Lost dukker opp, men vi venter selvsagt spent på flere opplysninger om spillet.

Lost

Relaterte tekster

LostScore

Lost

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

ABC's ekstremt populære TV-serie er blitt en kjedelig og gammeldags spillopplevelse. Carl Thomas har reist ut på eventyr i jungelen...

Lost: Via Domus

Lost: Via Domus

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Det har vært stille rundt spillmatiseringen av Lost, og mange har til og med spekulert i hvorvidt hele prosjektet var lagt på is. Men det viser seg at ikke er tilfellet. Tvert i mot...Loading next content