Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion 3 kommer i løpet av årets fjerde kvartal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Luigi's Mansion 3 spilte en avgjørende rolle på Nintendos E3 Direct-presentasjon, og spillet ble vist frem i flere omganger på deres Treehouse-scene. Men ulikt så mange andre spill på presentasjonen fikke ikke spillet en konkret lanseringsdato, men nå vet vi litt mer om timingen.

Nintendo har via GamingBolt sluppet ut et bilde som du kan se nedenfor, som gir oss estimerte lanseringsdatoer for alle deres store spill. Mange av disse har allerede konkrete lanseringsdatoer, men under Q4 2019 finner vi Luigi's Mansion 3, som betyr at vi kan forvente en utgivelse fra september til og med desember.

Hvilket Switch-spill ser du mest frem til?

Luigi's Mansion 3

Relaterte tekster

1
Luigi's Mansion 3Score

Luigi's Mansion 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Fra boligen til Tommy har det ikke vært annet enn støvsugerlyder den siste tiden. Har han virkelig fått støv på hjernen? Neida, han har ikke hatt tid til å rydde og støvsuge. Han har bare vært på spøkelsesjakt.Loading next content