Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Lydsporet til The Last of Us: Left Behind blir gitt ut på vinyl

Kan bestilles på Valentines Day.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets valentinsdag, altså 14. februar, markerer femårsjubileet til Left Behind DLCen til The Last of Us, og i forbindelse med dette gis lydsporet til utvidelsen ut på vinyl. Lydsporet til originalspillet, komponert av den prisvinnende komponisten Gustavo Santaolalla, blir også utgitt på nytt på vinyl via Mondo Tees.

I tillegg blir det mulig å kjøpe lydsporet til The Last of Us: Part II, som også er komponert av på Gustavo Santaolalla, på vinyl! Dette er vel kanskje første gangen fansen kan kjøpe lydsporet til et spill som ikke har fått lanseringsdato en gang! Alle vinylene kommer med meget detaljerte omslag, og ifølge en tweet fra Naughty Dog kan de bestilles fra 14. februar.

Kommer du til å skaffe deg disse platene?

The Last of Us
The Last of Us
HQ

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content