Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Må betale 1,8 milliarder til Rock Band-skaperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lang rettslig twist om bonusutbetalinger har gigantselskapet Viacom nå blitt pålagt å betale 299 millioner dollar til Rock Band-skaperne Harmonix. Dette tilsvarer nesten 1,8 milliarder norske kroner.

Konfliktens røtter strekker seg tilbake til 2006, da Viacom kjøpte opp Harmonix. Med på salget fulgte en ganske kompleks salgsavtale.

Ett år senere ble Rock Band sluppet, og det solgte så bra at Viacom ifølge avtalen skulle betale 150 millioner dollar i bonus til Harmonix. Dette ble gjort, men da oppfølgeren solgte enda bedre sluttet likevel bonusutbetalingene å komme.

I kravet fra Harmonix heter det at Viacom skyller selskapet ytterligere 383 millioner i dollar, utover de 150 utbetalte. I første omgang betalte Viacom inn 84 millioner, men nå har de altså blitt pålagt å betale inn resten.

Det kan tydeligvis lønne seg å lese den lille skriften i sin engen kontrakt.

Kilde: CVG.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content