Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia IV

Mafia 4 skal visst gå tilbake i tid og bruke Unreal Engine 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da 2K Games pusset opp de tre Mafia-spillene i 2020 ga selskapet oss jo en klar indikasjon på at det fortsatt vurderte å gi oss mer fra serien til tross for treeren litt skuffende salgstall. Noen av disse planene har nå muligens blitt avslørt.

Vanligvis troverdige Ethan Gach hos Kotaku hevder at Hangar 13, studioet som også lagde Mafia III, utvikler et nytt Mafia-spill som skal bruke Epic Games' veldig populære Unreal Engine 5-motor. Utenom det får vi bare vite at dette skal ta oss tilbake i tid ved å være en forløper. En av grunnene til at vi får såpass få detaljer er at utviklingen visstnok fortsatt skal være i en meget tidlig fase, så det er mulig at settingen også endrer seg før vi eventuelt får en offisiell annonsering.

Mafia IV

Relaterte tekster

1
Nytt Mafia bekreftet

Nytt Mafia bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i år hevdet vanligvis pålitelige Ethan Gach hos Kotaku at Hangar 13 hadde startet arbeidet med et nytt Mafia-spill, og endelig kan utviklerne selv bekrefte...Loading next content