Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Mafia III sin siste utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så har tiden snart kommet for at Mafia III sin tredje og siste utvidelse, Sign of the Times, blir lansert. Hangar 13 kan fortelle at utvidelsen vil slippes den 25. juli, og at vi må gjøre litt etterforskning i sommer.

Her blir nemlig Lincoln satt til å finne ut mer om kult-gruppen The Ensanglante. Det sies at gruppen bruker hallusinasjon-fremkallende stoffer for å kontrollere medlemmene sine, noe Lincoln ønsker å stoppe. Denne gangen handler det dog ikke bare om å skyte seg gjennom alt og alle. Nå får vi også tilgang til en UV-lommelykt og et kamera for å studere områder vi kommer over. Utviklerne har selvsagt ikke tenkt å bli helt pasifister heller, så vi får også bruke kastekniver og en ny "saktefilm"-mekanikk. Du kan se noe av dette i traileren under.

Virker dette som en flott avslutning på Mafia III?

HQ
Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...Loading next content