Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Mafia III-utviklerne sier opp en stor del av staben

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hangar 13 gjorde slettes ikke en dårlig jobb med Mafia III, så vi ble ikke særlig overrasket da det viste seg at det hadde blitt solgt over fem millioner eksemplarer av spillet heller. Uheldigvis er ikke en slik suksess noe som nødvendigvis sikrer utviklere jobb i lang tid.

Nå kan nemlig 2K Games avsløre at de har sett seg nødt til å si opp flere av utviklerne i det talentfulle studioet for å "forsikre oss om at studioets ressurser er i en slik stand at de passer med studioets langsiktige utviklingsplaner". Akkurat hvor mange og hvorfor disse oppsigelsene skjer nå ønsker de ikke å si, men kilder Kotaku har snakket med sier at det skyldes kanselleringen enkelte prosjekter studioet har jobbet med, deriblant et tredjepersons actionspill hvor bevegelsene våre ville skape musikk. 2K lover at disse oppsigelsene ikke påvirker utviklingen av andre spill, men Kotaku sine kilder hevder uansett at det er en ganske stor del som har blitt oppsagt.

Som vanlig er ikke slikt hyggelig å høre, men slik er det altså bare i spillindustrien. Vi ønsker de rammede personene lykke til i jobbjakten, og håper de finner noe nytt å gjøre ganske raskt.

Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...Loading next content