Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MAG

MAG i januar

Online-krigen begynner neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På tross av at det ikke er lang tid siden Zipper Interactive hadde betatesting av sitt kommende nettspill MAG, har det vært stille fra den kanten den siste tiden. Dette vil nok endre seg om ikke lenge, for MCV kan nå rapportere at spillet vil lanseres allerede 29 januar neste år.

Med en januar-utgivelse for spillet som skal kunne romme opp til 256 spillere i samme kamper, ser det ut til at første kvartal kan bli ytterst fornøyelig for Playstation 3-eierne, med tanke på at også Heavy Rain dukker opp i februar og God of War III i mars.

MAG
MAG
MAG
MAG
MAG
MAG

Relaterte tekster

MAG: Massive Action GameScore

MAG: Massive Action Game

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Hva skjer når man samler 256 Playstation 3-spillere på internett, og ber dem om å samarbeide? Det vet Per S.

4
Stenger dørene for MAG og Socom

Stenger dørene for MAG og Socom

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du fortsatt koser deg med MAG, Socom Confrontation eller Socom 4 har vi en dårlig nyhet til deg. Sony har nemlig meddelt at enden er forholdsvis nær for alle disse...

MAG: Massive Action Game

MAG: Massive Action Game

FORSPILL. Skrevet av Jesper Karlsson

Massive action på internett er i høysetet i Zipper Interactives nye actionfest. Jesper har fått en forsmak på MAG.Loading next content