Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 3

Mannen bak Half-Lifes historie har forlatt Valve

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sent i går begynte det å gå rykter om at Marc Laidlaw, manusforfatter for Valve siden 1997, har forlatt studioet. De første ryktene viste til en brevveksling mellom han og en fan hvor Laidlaw bekreftet at han er ferdig hos Valve. I kveld har Valve bekreftet dette for flere mediehus.

HQ

Ting tyder på at denne oppsigelsen skjedde uten noe dramatikk. Laidlaw selv sier i mailen at hovedgrunnen til at han slutter er av personlige grunner. Kaoset med å jobbe med spill har tatt på de siste årene, og at han trenger en pause fra industrien. Han sier dog at det alltids er en sjanse for at han vil komme tilbake ved en senere anledning.

Med tanke på at dette er mannen som skrev historien til Half-Life-spillene nærmest alene begynner nok Half-Life 3-drømmerene å miste håpet. Det er dog noen ting som er verd å merke seg.

• Hvorfor har Laidlaw merket seg presset den siste tiden når han tilsynelatende ikke har vært en stor del av Valves utgitte spill de siste årene?

• Valve svarer fortsatt veldig vagt når vi spør om den etterlengtede oppfølgeren.

• De erter fortsatt med å legge inn "hl3" og liknende forkortelser i kildekoder for ulike spill.

Betyr dette den endelige slutten på drømmen om Half-Life 3, eller bør fansen henge fast i det lille håpet de har igjen?

Half-Life 3

Relaterte tekster

2
Half-Life 3-ryktene ruller videre...

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har kommet til et punkt der vi nesten ikke gidder å rapportere om Half-Life 3-rykter lenger, men for hva det er verdt har nye hint nå blitt oppdaget av de mest...Loading next content