Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2017

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer 2017. Konami var på sin side raskt ute med å konstatere at de har alle lisenser og rettigheter som trengs.

Maradona er dog ikke overbevist, og trekker inn FC Barcelona i følgende Facebook-oppdatering:

"Now Konami is publicly saying that Barcelona gave them my image rights!

Now who in their right mind would believe that the Argentina National Team can be handled by Barcelona? Let alone Konami!

At 56 years old I won't be conned anymore...

Konami, I tell you: you're gonna eat up a millionaire trial, and all the money I take from you I'm gonna use it to build football pitches for poor children. And then, on those, they'll finally be playing a clean game.

It's now all in the hands of my lawyer Matías Morla.

Hverken FC Barcelona eller Konami har kommentert saken ennå, men vi sverger ved guds hånd at vi skal følge med på den videre utviklingen.

Pro Evolution Soccer 2017

Relaterte tekster

Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content