Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Okamiden

Mari du bedåre: Okamiden-bilder

Ulvevalp med malerpensel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Okamiden er oppfølgeren til Okami, det fortryllende Zelda-inspirerte eventyret som i sin tid trollbandt både Playstation 2- og Wii-spillere. På Nintendo DS får vi slå følge med Chibiterasu - en ung solgud som har blitt påkalt for å beskytte landet fra uhåndgripelige onder. Med pekepennen skal man slåss og male seg gjennom fortellingen, et kontrollmessig tilsnitt som passer hånd i hanske. Okamiden-produsent Motohide Eshiro har sagt dette til Shacknews:

- Folkene involvert i utviklingen av Okamiden har en bred forståelse for hva som gjorde det opprinnelige Okami så bra. De har en god forståelse for hva som var viktig angående det visuelle, og hvilke aspekter som må overføres for å gjøre denne versjonen like god. Clovers (det opprinnelige teamet, red.anm.) arbeide var fantastisk - disse folkene har virkelig talent. Jeg tror våre folk er motivert til å lage et spill som virkelig lever opp til Okamis nåværende rykte.

Vi gleder oss til å pensle verden med hjerteknuseren Chibiterasu i begynnelsen av 2011.

Okamiden
Søtnos: Enhver ville blitt kvinnebedårersk med Chibiterasu i lanken.
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden
Okamiden

Relaterte tekster

OkamidenScore

Okamiden

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Magisk ferd i et fortryllende univers. Line har ryddet opp i det forheksede landet med valpen Chibiterasu...Loading next content