Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush får Toadette og ny bane gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Camelot og Nintendo var tidlig ute med å si at de stadig ville bringe mer innhold helt gratis til Mario Golf: Super Rush, og det viser seg at ventetiden ikke blir lang heller.

Vi har nå blitt fortalt at Mario Golf: Super Rush får en gratis oppdatering i morgen som i tillegg til å forbedre bevegelseskontrollene vil la oss kunne bruke Toadette og spille i Super Mario Odyssey sin New Donk City. For de som ønsker tette kamper er det også greit å notere seg at oppdatering også lar oss spille rangerte kamper hvor det venter spesielle premier om du havner litt oppe på tabellene.

Mario Golf: Super Rush

Relaterte tekster

0
Mario Golf: Super RushScore

Mario Golf: Super Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Det var bare et spørsmål om tid før Nintendo kom til å slippe et Mario Golf-spill på Switch. Nå er det endelig her, og det byr på en fin blanding av det familiære og det nye.Loading next content