Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush holder seg fortsatt på toppen av de britiske salgslistene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det kun er en håndfull fysiske lanseringer i kjølvannet av E3 har ikke de britiske salgslistene over fysiske spill sett noen store endringer denne uka. Mario Golf: Super Rush har klart å holde fast i førsteplassen og det er ingen nykommere blant topp 10.

Flere nye lanseringer fra forrige uke har dalt på lista, til tross for en solid lansering. Scarlet Nexus har falt fra 8. plass helt ned til 27. etter en reduksjon på 62% i salgstallene, og det offisielle OL-spillet har flyttet seg litt ned fra 11. til 13. plass.

Den eneste nykommeren på lista denne uka er Dungeons & Dragons: Dark Alliance som havner på 23. plass. Spillet er tilgjengelig på både Xbox og PlayStation-konsoller, men størstedelen av salgstallene kommer fra Sony-plattformene (54% på PS5 og 42% på PS4). Spillet er tilgjengelig på Xbox Game Pass, så de fleste som har spilt det via Xbox har nok gjort det via tjenesten.

Du kan se ukas topp 10 nedenfor:


  1. Mario Golf: Super Rush

  2. FIFA 21

  3. Mario Kart 8: Deluxe

  4. Animal Crossing: New Horizons

  5. Minecraft (Switch)

  6. Ratchet & Clank: Rift Apart

  7. Grand Theft Auto 5

  8. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  9. Resident Evil Village

  10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Mario Golf: Super Rush

Takk, Gamesindustry.biz

Relaterte tekster

0
Mario Golf: Super RushScore

Mario Golf: Super Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Det var bare et spørsmål om tid før Nintendo kom til å slippe et Mario Golf-spill på Switch. Nå er det endelig her, og det byr på en fin blanding av det familiære og det nye.Loading next content