Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush samler alt du må vite i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå bare fem uker unna lanseringen av Mario Golf: Super Rush, men Nintendo har ikke sagt stort om spillet etter annonseringen i februar. Ikke at man trenger flere måneder med informasjon når nærmest alt man trenger å vite kan samles i én trailer.

For nå har det japanske selskapet gitt oss en over fem minutter lang trailer fra Mario Golf: Super Rush som både viser og forteller hvordan man kan gjøre en drøss med ulike slag, ulike måter nyttig informasjon vises på skjermen, de seksten ulike figurene vi kan velge blant og ikke minst fremhever de ulike variantene av den nye Speed Golf-modusen.

HQ
Mario Golf: Super Rush

Relaterte tekster

0
Mario Golf: Super RushScore

Mario Golf: Super Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Det var bare et spørsmål om tid før Nintendo kom til å slippe et Mario Golf-spill på Switch. Nå er det endelig her, og det byr på en fin blanding av det familiære og det nye.Loading next content