Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush utvides med Target Golf, Shy Guy og nye baner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den tredje innholdsoppdateringen til Mario Golf: Super Rush har nå blitt sluppet og den byr på mange godbiter. Først og fremst legger oppdateringen til favorittene Shy Guy og Wigger som spillbare karakterer. Ifølge oppdateringens patch-liste er Shy Guy en "velbalansert" karakter, og med sin Special Dash kan han få hjelp av Fly Guys. Wiggler, derimot, er en kraftfull karakter, og hans Special Shot gjør at han blir fylt med sinne og slår ballen enda lengre bort.

To nye baner (Shelltop Sanctuary og All-Star Summit) har også blitt tilføyet, i tillegg til en ny spillmodus som heter Target Golf. Dette skiller seg fra tradisjonell golf, ettersom det helt enkelt går ut på at spillerne skal skyte ballene mot ett sirkulært mål. Spillerne får fem baller, og får poeng ut i fra hvor nærme de kommer målet.

Se de to nye banene nedenfor:

Mario Golf: Super Rush
Mario Golf: Super Rush

Relaterte tekster

0
Mario Golf: Super RushScore

Mario Golf: Super Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Det var bare et spørsmål om tid før Nintendo kom til å slippe et Mario Golf-spill på Switch. Nå er det endelig her, og det byr på en fin blanding av det familiære og det nye.Loading next content