Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Run

Mario kommer til iPhone og Android

Ja, du leste riktig. Mario kommer til mobiltelefonene i form av Super Mario Run.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apple er i gang med sitt september-event hvor de skal vise frem iPhone 7, og de klinker til med en fantastisk nyhet. Nintendos Mario kommer til Android-baserte telefoner og Apples iPhone som en endless-runner! Spillet lanseres senere i år, men det er først ute til Apples plattform.

Miyamoto var selv tilstede for å vise frem det nye spillet som kan spilles med en hånd, som betyr at man, ifølge Miyamoto selv, kan bruke den andre hånden til å holde seg fast på T-banen, spise en burger eller et eple.

Super Mario Run

Relaterte tekster

1
Super Mario RunScore

Super Mario Run

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Super Mario har endelig fått sin mobildebut, og vi har sjekket hvordan den spretne rørleggeren klarer seg. Her er anmeldelsen...

3
Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I midten av desember i fjor ble Super Mario Run sluppet til iOS, og forrige uke fikk endelig Android-brukerne tilgang. Spillet har som kjent blitt lastet ned av veldig...Loading next content