Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces slippes 22. juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det eneste spillet vi visste ville være en del av kveldens Nintendo Direct-sending var Mario Tennis Aces, så da var det vel egentlig en selvfølge at spillet fikk en del tid i rampelyset også.

Før vi fikk lanseringsdatoen ønsket utviklerne i Camelot Software Planning å fortelle at vi kan velge mellom mer enn 15 ulike figurer, hvordan det å spille turneringer både online og offline vil belønne oss med nye kostymer og figurer, hvilke forbedringer de har gjort i selve gameplayet, og mer. Når det kommer til gameplayet får vi blant annet vite at vi kan bruke ulike slag for å slå millimeterpresise baller, prøve å slå så hardt at racketen til motstanderen ødelegges, og aktivere en slags "bullet time" om ting begynner å gå litt for raskt. Alt dette kan du se og høre mer om i traileren under. Om du liker det du ser og hører kan du merke av lanseringsdatoen 22. juni på kalenderen.

HQ
Mario Tennis Aces

Relaterte tekster

4
Mario Tennis AcesScore

Mario Tennis Aces

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Mario er tilbake, og nok en gang skal han vise oss sine sportsferdigheter. Har de ferdighetene blitt noe bedre siden sist?Loading next content