Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Mark Wahlberg tror ikke han kommer til å være skuespiller så mye lenger

I hvert fall ikke i samme tempo som nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Favorittene våre blir eldre. Det er et trist faktum, men det er sant, og mange trapper ned karrieren når de går inn i sine siste skuespillerår. En av dem er Mark Wahlberg, som har sagt at han ikke tror han kommer til å klare å holde tempoet oppe så mye lenger.

Til The Hollywood Reporter sier Wahlberg: "Jeg jobber i hvert fall hardere nå enn noensinne. Visse virksomheter bygger man opp, gir dem videre eller trekker seg ut. Forhåpentligvis får vi se hva barna mine er interessert i, men jeg tror ikke at jeg kommer til å spille så mye lenger i det tempoet jeg gjør nå. Det er helt sikkert. For det er det vanskeligste."

Wahlberg har planer om å utvide talentet sitt ved ikke å jobbe som skuespiller, men som regissør. Han har allerede hatt på seg produsenthatten en rekke ganger. "Jeg begynte å bli produsent av nødvendighet", sier han. "Jeg ville ikke sitte og vente på at Brad Pitt eller Tom Cruise eller hvem som helst som allerede var etablert før meg, og som var gutta på den tiden, og Leo [DiCaprio] skulle gå og si nei til en film før jeg kunne få tak i den. Jeg var alltid proaktiv i forsøket på å finne materiale og ting jeg kunne produsere, som jeg visste var riktig for meg, og skape min egen skjebne."

Mark Wahlberg tror ikke han kommer til å være skuespiller så mye lenger


Loading next content