Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Marker valentinsdagen i Gears of War 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forbered deg på å bli truffet av Amors Torque Bow-piler, for på fredag starter valentinsdagfeiringen i The Coalitions Gears of War 4, og dette skal vare i en hel uke. I forbindelse med dette vil du kunne låse opp en ny figur, nye Gear Packs og nye Bounties med kjærlighetstema. Det vil også være mulig å spille modusen "Torque Bow Tag" (der alle våpnene er byttet ut med nettopp Torque Bows), men denne gangen vil du se en liten Amor-vri.

I tillegg slippes det også to nye kart i februaroppdateringen. Impact Dark er en mørkere versjon av Impact-kartet, der røyk og sot legger opp til flere nærkamper. Klassikeren War Machine gjør comeback denne måneden, så det vil bli nok å henge fingrene i for deg og din bedre halvdel.

Gears of War 4

Relaterte tekster

3
Gears of War 4Score

Gears of War 4

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

The Coalition er endelig klare med det fjerde kapitlet i den brutale sagaen, så vi la dyre sigarer og fin vin til side. I Gears of War 4 er det blod og eksos som gjelder...Loading next content