Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Marvel tar livet av Ms. Marvel

Gjør deg klar til å ta farvel med karakteren i juli.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel-tegneserier forbereder seg på å drepe fru Marvel. Som skissert på tegneserieselskapets offisielle nettsted, etter hendelser som finner sted i Amazing Spider-Man #26, som skal selges i slutten av denne måneden, vil vi se karakterer og skapere si farvel til fru Marvel.

Du vil være i stand til å plukke opp Fallen Friend: The Death of Ms. Marvel tegneserie i juli og se hvordan universet reagerer på døden til en av sine mer innflytelsesrike karakterer. Tatt i betraktning hvordan Marvel har drept mange av karakterene sine tidligere, er det lite sannsynlig at Ms. Marvel vil forbli død for alltid.

"Hjertet i Marvel-universet har sluttet å slå. Bli nå med de andre heltene i Marvel-universet, skaperne av Ms. Marvel og tegneseriefans overalt for å hedre og huske en av Marvels sterkeste stjerner!"

Kommer du til å lese Fallen Friend: The Death of Ms. Marvel?

Marvel tar livet av Ms. Marvel


Loading next content