Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Marvel tenker allerede på Ant-Man 4

Det virker som om Paul Rudd kan komme tilbake for enda en solo superhelt-film selv om den tredje ikke er ute engang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Ant-Man and The Wasp: Quantumania ennå ikke har debutert på kino vet vi fortsatt i hva som vil skje i filmen. Vil Paul Rudds Scott Lang klare å unnslippe Jonathan Majors' Kang the Conqueror etter å ha blitt dratt inn i Quantum Realm, og hva vil skje med Scotts familie, inkludert datteren Cassie? Vel, du kan være helt sikker på at deler av Lang-familien kommer relativt uskadet fra det, for et nytt intervju har avslørt at produsentene allerede tenker på Ant-Mans neste utflukt.

Stephen Broussard, Marvel Studios VP for produksjon og utvikling, snakket med ComicBook.com og uttalte følgende om en potensiell oppfølger: "Vi tenker allerede på det. Det er som om hver film er sin egen kamp, og du bærer arrene etter å lage den og ønsker å gjøre den flott. Men håpet springer evig, og du begynner å sette deg sammen igjen etter reisen med å lage filmen.

"Du er sånn," ja, hva om vi gjorde X og hva om vi gjorde Y? Når hjulene begynner å gå kan du ikke hjelpe deg selv. Jeg vil ikke si noe spesifikt om hva de er, men ja, du kan ikke hjelpe deg selv. De samtalene, de hviskene har allerede begynt å skje mellom meg og Peyton og Kevin.

Uansett, når Ant-Man and The Wasp: Quantumania starter Phase 5 av Marvel Cinematic Universe den 17. februa får vi se hvordan det krydrer opp ting.

HQ
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Relaterte teksterLoading next content