Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns viser Deadpool i aksjon

Inntar spillet den 26. januar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Deadpool kommer til Marvel's Midnight Suns den 26. januar. Den første traileren for DLC-en ble først avduket i forrige uke, men nå har vi allerede et ganske langt gameplay-klipp å sile gjennom også.

Deadpool-gameplayet gir oss en nærmere titt på den ikoniske leiesoldaten i aksjon i Marvel's Midnight Suns. Det ser ut til at Deadpools evner i stor grad fokuserer på å håndtere massiv skade på én fiende om gangen.

Det er visse angrep som ser Deadpool ta ut et par fiender om gangen, men i stor grad ser han ut til å være en DPS-karakter med fokus på å ta ned tøffere mål. Han kan også bygge opp skade ved hjelp av En Fuego, som multipliserer skaden av hans evner.

En Fuego-stacks tjenes ved å slå ut fiender, noe som igjen innebærer at du kommer til å få Deadpool til å ta ut mange fiender én etter én. Sjekk ut hele gameplay-videoen nedenfor:

HQ

Relaterte teksterLoading next content