Norsk
Gamereactor
nyheter
Football Manager 2023

Mason Greenwood vender tilbake til Football Manager

Den tidligere Manchester United-spilleren har vært gjennom flere etterforskninger etter anklager om voldtekt og overgrep.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du følger med i fotballverdenen, vet du at det en gang så store Manchester United nå nærmest er til latter når man ser på de beste klubbene i verden. Laget har stadig problemer med eierskapet, har skyhøye nettoutgifter, spiller fotball som er utrolig vanskelig å se på, og har flere forbindelser til spillere som etterforskes for blant annet anklager om vold i hjemmet. Den siste kontroversen dreier seg om brasilianske Anthony, men før dette var det engelske Mason Greenwood, som ble suspendert fra Manchester United og profesjonell fotball tidlig i fjor da en rekke anklager om voldtekt, overgrep og tvangskontroll ble kjent.

Suspensjonen førte til at Greenwood ble fjernet fra en rekke fotballspill, blant annet FIFA, Football Manager og eFootball, men nå vender han tilbake til førstnevnte. Som The Athletic rapporterer, er Greenwood snart tilbake i Football Manager, og når det gjelder hvorfor han har kommet tilbake nå, har utvikleren Sports Interactive uttalt:

"Spillere eller funksjonærer som er suspendert fra fotball på ubestemt tid, uansett årsak, blir fjernet fra Football Manager ved første anledning.

"Når suspensjonen eller spillerestriksjonene oppheves, vil spilleren eller funksjonæren bli gjeninnsatt i spillet ved neste planlagte oppdatering."

Det har ikke blitt sagt noe om hvorvidt Greenwood vil vende tilbake til FIFAEA Sports FC eller eFootball med det første, men siden spilleren nå igjen konkurrerer (for Getafe i disse dager), ville det ikke være overraskende å se ham tilbake på den digitale fotballbanen, særlig siden siktelsen mot Greenwood er frafalt etter at sentrale vitner trakk seg fra saken.

Football Manager 2023

Relaterte teksterLoading next content