Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mass Effect 2-utvidelse på vei

Shepherd drar til utkanten av galaksen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bioware lovte å slippe en ny oppdatering til Mass Effect 2 tidligere i år, og holder løftet med utvidelsen Arrival. Det vil bli den siste nedlastningen for det kritikerroste rollespillet, da det tredje tilskuddet i serien kommer i høst.

Denne gangen vil Shepherd bli sendt til utkanten av galaksen for å redde en forsker, som har bevis på at Reapers er nærmere enn vi tror. Admiral Hackett fra det første spillet vil også komme tilbake, og Biowares Casey Hudson har følgende å si om den nye pakken:

- Mass Effect: Arrival er en spennende utvidelse, som viser at Reapers snart kommer tilbake for å fullføre sin dødelige innhøstning.

Arrival vil ligge klar for nedlasting den 29. mars til PC, Xbox 360 og Playstation 3, for den nette sum av 60 kroner (540 Microsoft Points).

Mass Effect 2Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...Loading next content