Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Mass Effect får sitt første brettspill senere i år

Spill som Shepard, Garrus, Liara, Tali og Wrex.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi må vente lenge på Mass Effect 4 kan vi kanskje få tiden til å gå litt fortere utenfor videospillene. Mass Effect får nemlig sitt eget brettspill senere i år.

Med tittelen Priority: Hagalaz kan du spille som Shepard, Garrus, Liara, Wrex og mange flere. Historien, som er designet av Eric M. Lang og Calvin Wong Tze Loon, vil utvikle seg basert på beslutningene dine, og du kan få unike opplevelser hver gang du spiller.

I henhold til brettspillets offisielle nettsted kan vi få noen detaljer om oppsettet. "Året er 2186. I den avsidesliggende verdenen Hagalaz har en forskningskrysser fra terroristorganisasjonen Cerberus krasjet rett i veien for en dødelig storm. Med kort tid igjen før stormen treffer, må Shepard lede gruppen sin gjennom krysseren for å avdekke dens skumle hemmeligheter og holde dem unna fiendens hender. Men skipet skjuler flere farer enn bare det tidligere mannskapet..."

Hvis du er ute etter flere nyheter om Priority: Hagalaz, kan du registrere deg for mer informasjon via et nyhetsbrev.

Mass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...Loading next content