Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Command & Conquer Red Alert 3

Masse info om Red Alert 3!

Og det første bildet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi melde at Red Alert 3 er under utvikling , og i dag kan vi følge opp med mer nyheter og et par kalde fakta.

Spillet utvikles til PC, Xbox 360 og Playstation 3, men noen dato for lansering er ennå ikke nevnt. Det blir imidlertid en samarbeidsmodus denne gangen:
- Med Red Alert 3 har teamet fortsatt i samme stolte tradisjon ved for første gang å introdusere samarbeid i denne typen spill, et system både veteraner og nye spillere kommer til å like. I Red Alert 3 kan venner og familie dekke deg på slagmarken, sier Mike Verdu, General Manager hos EALA.

I en pressemelding kan også EA avsløre litt av settingen. Et presset Sovjet reiser tilbake i tid for å gjenopprette sin stolte union, og dette kan selvsagt aldri gå bra. Spillet foregår da i en parallell tidslinje som antar at alle eksperiment og forskning de siste årene har gått bra. Det betyr at du kan reise i tid, teleportere, bli usynlig, leke med hyperintelligente delfiner, og så videre, heter det i pressemeldingen.

En ny fraksjon er det også blitt plass til. Den gamle stormakten Japan kaster seg inn i krigen mellom Sovjet og de allierte styrkene, og dermed kan vi forvente oss en rekke nye enheter og våpenteknologier. Og ja, så vidt vi kan se blir det mer Tesla Coils. Heldigvis.

Om du vil være beta-tester på det kommende spillet, følger det beta-nøkler med på PC-versjonen av Command & Conquer 3: Kane's Revenge og Command & Conquer 3: Limited Edition som kommer senere i år. Beta-testingen foregår på PC, og nøyaktig dato for når du kan 'kommandere og beseire' kommer til sommeren.

Det første bildet fra spillprosjektet er en konseptskisse fra en sovjetisk base, og som vi ser er det både mer tesla- og zeppelin-moro i vente. Se bildet under.

I mars-nummeret av Gamereactor kan du lese alt du trenger å vite om det kommende strategispillet.

Command & Conquer Red Alert 3

Relaterte teksterLoading next content