Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Mists of Pandaria

Massedrap i World of Warcraft

Hele byer lagt øde av hackere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går ettermiddag ante beboerne i Stormwind og Orgrimmar fred og ingen fare. Helt til folk på mystisk vis begynte å falle som fluer.

Begge byene ble nemlig utsatt for et hackerangrep fra utsiden. Dette angrepet drepte alle NPCene og spillerne i de to store byene, og etterlat seg et blodbad av de sjeldne.

Minst fem servere skal ha vært involvert i hendelsen. Blizzard stengte imidlertid de påvirkede serverne i løpet av kort tid, og en hotfix skal nå ha fikset problemet:

- Denne feilen har allerede blitt rettet, og den skal ikke kunne bli gjentatt. Det er trygt å fortsette eventyret både i de store byene og andre steder i Azeroth, kommenterer Blizzard i en uttalelse.

Flott at Blizzard har fikset problemet, da slipper vi å lete etter The Sword of a Thousand Truths.

World of Warcraft: Mists of Pandaria
World of Warcraft: Mists of Pandaria
How do you kill that which has no life!?

Relaterte tekster

1
Traileren fra Warcraft-filmen har lekket

Traileren fra Warcraft-filmen har lekket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Comic-Con 2015 viste regissør Duncan Jones frem den første skikkelige traileren fra den kommende Warcraft-filmen, og nå har denne traileren funnet veien ut på...Loading next content