Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3: ODST

Master Chief Collection-kompensasjonen er ute

Alle som led seg gjennom den problemfylte lanseringen av Halo: The Master Chief Collection blir kompensert - de sparer 29,50...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rett før helgen kunne Microsoft og 343 Industries slippe Halo 3: ODST til Xbox One. Alle som logget inn på Xbox Live og spilte Halo: The Master Chief Collection mellom 11. november og 19. desember i fjor vil som kjent få dette og kartet Remnant, som er Halo 2s Relic-kart i ny drakt. Sistnevnte er gratis for alle som eier spillet, og du finner det i den 2,4 gigabyte store oppdateringen som er ute nå.

Du vil motta en beskjed via Xbox Live med den nødvendige koden hvis du har krav på Halo 3: ODST, mens alle andre kan kjøpe det på Xbox Store for kroner 29,50.

Halo 3: ODST

Relaterte tekster

Halo 3: ODSTScore

Halo 3: ODST

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har vervet seg til ODST og kjemper mot Covenant-styrkene i New Mombasa. Les hans rapport fra fronten i vår omtale!

0
Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Testingen av Halo 3: ODST ble avsluttet for et par uker siden, så mange har lurt på når spillet offisielt blir en del av Halo: The Master Chief Collection. Nå har vi fått...Loading next content