Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Matt Berry i samtaler om å bli med i rollebesetningen i filmen Minecraft

Skuespilleren ville spille overfor Jason Mamoa.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

År etter år etter at den ble kunngjort, ser det ut til at utgivelsen av filmen Minecraft endelig kan være i sikte. Jason Mamoa er det eneste navnet som er tildelt rollebesetningen akkurat nå, men det ser ut til at han snart kan få en medstjerne i Matt Berry.

Berrys mest kjente roller kommer fra hans TV-opptredener i What We Do In The Shadows, Toast of London og The IT Crowd blant mange flere. Stemmen hans er mildt sagt ikonisk, og det er derfor lett å se hvorfor Minecraft filmen vil ha ham på rollelisten.

Foreløpig, ifølge Deadline, er Berry bare i samtaler for å spille i filmen, og derfor er hans rolle ukjent for øyeblikket. Med en utgivelsesdato satt til 2025, er det lite sannsynlig at vi finner ut mer før senere nedover linjen.

Synes du Matt Berry burde være med i filmen Minecraft?

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content