Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oppenheimer

Matt Damon mener det ikke bør være en Barbie vs Oppenheimer-krig

"Folk har lov til å se to filmer på en helg."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommerens største storfilmkrig nærmer seg, når Barbie og Oppenheimer møtes 21. juli. Mens mange kinogjengere gleder seg til å se hvilken film som går av med seieren, mener en stjerne at et fredelig utfall er mulig.

Matt Damon, som skal spille hovedrollen i Christopher Nolans Oppenheimer, uttalte nylig at han ikke synes det bør bli krig. I en samtale med Vanity Fair, da han ble spurt om den kommende konflikten, sa Damon: "Folk har lov til å se to filmer på en helg. Oppenheimer er en av dem!"

Damon er satt til å spille general Leslie Groves, direktøren for Manhattan Project, i Oppenheimer. Det ser ut til at til tross for å spille en general, er han mer enn glad for å gi opp en krig og håper at begge sider ender opp med å tjene rikelig med penger, noe som uansett er det mest sannsynlige resultatet.

Vil du se Barbie eller Oppenheimer først?

Oppenheimer

Relaterte teksterLoading next content