Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SimCity

Maxis vurderer offline-modus for SimCity

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Patrick Buechner, som er sjef for Maxis' Emeryville-studio, har skrevet et blogginnlegg der han deler informasjon om de videre planene for SimCity. Her skriver han at de har et eget team som jobber med mulighetene for å lage byer offline.

- Akkurat nå har vi et team som fokuserer spesielt på muligheten for en frakoblet-modus. Jeg kan ikke gi noen løfter om når vi vil ha mer informasjon om dette, men vi vet at dette er noe som mange av våre spillere har spurt etter. Samtidig som vi har lagt tilkoblingsproblemene vi hadde i begynnelsen bak oss, ønsker vi nå å gi våre spillere muligheten til å spille selv hvis de ikke kobler seg til. En frakoblet-modus ville også ha den ekstra fordelen at den gir modder-samfunnet sjensen til å eksperimentere, uten at det forstyrrer eller ødelegger flerspilleropplevelsen, skriver Buechner.

Mangelen på en offline-modus er en av tingene spillet har blitt mest kritisert for, da mange spillere har påstått at kravet kun er en beskyttelse mot piratkopiering. Utviklerne har på sin side tidligere sagt at nettkravet var nødvendig for at spillet skulle fungere.

Selv om offline-modusen nå tilsynelatende er på vei, er håpet om å få bygge større byer derimot lagt dødt. Ifølge bloginnlegget har Maxis' utviklere brukt måneder på å undersøke mulighetene for å lage større byer i SimCity, og nå konkludert med at dette ikke er noe de vil implementere. Spillet vil rett og slett bli såpass krevende at flesteparten av dagens spillere ikke vil være i stand til å kjøre det på sine maskiner.

- Etter måneder med testing kan jeg bekrefte at vi ikke vil åpne for større byer. Utfordringene vi møtte på med tanke på systemytelse ville bety at de aller fleste av våre spillere ikke ville være i stand til å åpne, og i hvert fall ikke spille, med større byer, skriver han.

Mulighenten for å lage byer offline vil meget mulig øke spillerbasen forran utvidelsespakken SimCity: Cities of Tomorrow, som skal lanseres den 12. november. Er offline nok for deg til å plukke opp spillet igjen, eller er større byer det du egentlig var mest opptatt av?

SimCity

Relaterte tekster

Sim CityScore

Sim City

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Maxis har ventet i ti år på å gi ut en oppfølger til Sim City 4, og endelig er våre borgermesterbønner hørt. Sim City er her, og det leverer...

3
Moddere utvider SimCity-kartet

Moddere utvider SimCity-kartet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av ankepunktene mot SimCity har vært at området man får til rådighet for å bygge i føles ganske lite. Maxis har tidligere sagt at kartstørrelsen er valgt med tanke på...

7
Maxis fjerner nettkravet i SimCity

Maxis fjerner nettkravet i SimCity

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

For litt mindre enn ett år siden lanserte Maxis og Electronic Arts det nye SimCity-spillet til PC, og det har vært en ganske så turbulent tid for selskapene siden den...

3
Maxis vil fremheve SimCity-moddere

Maxis vil fremheve SimCity-moddere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

SimCity har alt som trengs for å bli alle modderes drøm, og ifølge et blogginnlegg på spillets offisielle hjemmesideskal Maxis begynne å støtte deg som vil skape eget...Loading next content