Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
film-anmeldelser
McGregor Forever

McGregor Forever

Netflix gir et innblikk i Conors liv både før og etter benbruddet, og mixed martial arts-fanatiker Hegevall har sittet gjennom det hele ...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

"Jeg har gått fra vettet med dette spillet. Som Vincent Van Gogh. Han viet livet sitt til kunsten sin og mistet forstanden i prosessen. Det har skjedd med meg. Men drit i det. Når det gullbeltet er rundt livet mitt, når moren min har et stort herskapshus, når kjæresten min har en annen bil for hver dag i uken, barna mine har alt de noen gang vil ha; da vil det lønne seg. Da er jeg lykkelig, jeg har gått fra vettet."

HQ

Han er en polariserende figur, UFC-superstjernen Conor McGregor. Elsket. Hatet. Kronisk overvåket av fans som ønsker å se ham lykkes (igjen) og mislykkes i like stor grad. For de av oss som har fulgt sporten de siste ti årene og vært vitne til hans reise fra nervøs debutant mot Marcus Brimage til sportens desidert største stjerne, tror jeg vi alle kan sette pris på hans dedikasjon til håndverket.

McGregor Forever

Etter å ha dominert fightere som Dustin Poirier, José Aldo, Chad Mendes og Eddie Alvarez - Norpats doble mesterskapsbelter i vektklassen - har Conor funnet seg i en vanskelig posisjon de siste årene, med to tap mot erkerivalen Poirier som fikk hans tidligere stjernestatus til å falme. I den nylig utgitte Netflix-dokumentarminiserien (fire 53-minutters episoder hver) McGregor Forever, følger vi reisen hans fra det øyeblikket han slo ut regjerende verdensmester José Aldo på 13 sekunder, tapte mot Khabib og brakk ankelen i kamp tre mot Dustin i det jeg trodde ville være en lang, overdådig oppvask av alle tingene vi allerede har sett, allerede vet. Men jeg tok feil.

Her har Netflix fulgt Conor hjemme, i treningsstudioet, bak kulissene og tilbyr i denne miniserien materiale som jeg aldri har sett før, og akkurat som i tilfellet med sportsdokumentaren "Notorious", blir vi kjent med en pragmatisk, intelligent, inspirerende og fremfor alt veldig menneskelig McGregor som ikke virkelig kan gi slipp på kampen, som til tross for millioner av dollar i banken ikke kan tillate seg å trekke seg. For akkurat som sitatet fra intervjuet fra 2007 har han, i likhet med Van Gogh, mistet noe av sin forstand i jakten på perfeksjon. Og det er her denne miniserien virkelig lykkes med å gi et interessant innblikk.

Dette er en annonse:
McGregor Forever

Jeg vet at det i løpet av de siste tre årene har blitt populært i MMA-kretser å mislike det Conor McGregor gjør og sier. Han er "ferdig som fighter", i dag er det "bare munnen igjen", og mange UFC-elskere ser ut til å synes det er veldig enkelt å avvise alt han sier og gjør. En del av meg forstår det, selvfølgelig. Conor har ikke prestert så bra som han burde de siste årene. Minus seieren mot Cowboy Cerrone er det mange øyeblikk som kanskje burde vært håndtert annerledes. Der han burde ha vært smartere. Sagt andre ting. Festet mindre. Sett litt mindre og kjempet bedre. Men for meg er hans mangler som mann og menneske like fascinerende som hans dominans da han så ut som om han ikke kunne tape i flere år.

McGregor Forever

Å få se mer av den "virkelige Conor" i nesten fire timer, å se ham i rollen som far, trener, venn, forretningsmann er alltid interessant i seg selv, og jeg vil alltid holde denne inspirerende mannen høyt. Er han feilfri? Absolutt ikke. Han er menneskelig, og måten han har gått fra å være en rørleggerlærling på sosialen til den største stjernen i idrettsverdenen kan ikke ignoreres. McGregor Forever er veldig bra. Jeg skulle gjerne sett litt mer av tankene hans etter Khabib-tapet, og jeg skulle gjerne sett mer av rehabiliteringen hans etter det brukne beinet, og det blir litt forhastet mot slutten, men alt i alt er dette en flott sportsdokumentar om MMAs mest fascinerende superstjerne.

Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
En fascinerende sportsdokumentar om den største superstjernen innen kampsport gjennom tidene.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
McGregor Forever

McGregor Forever

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Netflix gir et innblikk i Conors liv både før og etter benbruddet, og mixed martial arts-fanatiker Hegevall har sittet gjennom det hele ...Loading next content