LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   lifestyle

   McLaren gir et glimt av sin fremtidige bilfilosofi.

   Bilene skal følge fem designprinsipper.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   McLaren ser ut til å være i ferd med å endre sin fremtidige designfilosofi for bilene sine, ettersom de nå har skissert fem kjerneprinsipper som de har som mål å oppnå med neste generasjon biler. Prinsippene er hentet fra selskapets 60 år lange historie, og innebærer blant annet at bilene skal se Epic, Athletic, Functional, Focused og Intelligent ut.

   Når det gjelder hva hvert av disse prinsippene egentlig betyr, handler Epic om å skape sensorisk spenning, Athletic om å skape et ekstraordinært utseende, Functional om ytelse gjennom design, Focused om å sikre at bilene har en superlett og aerodynamisk konstruksjon, og Intelligent om å hente ut mest mulig ytelse.

   McLaren har også teaset litt med noen tidlige konseptbilder, samtidig som de forklarer at inspirasjonen til disse bilene kommer fra deres vellykkede Formel 1-biler som MP4/4 og til og med andre superbiler som McLaren F1 og 750S. Bilprodusenten bekrefter til og med at cockpiten i fremtidige biler ikke vil føles klaustrofobisk eller kompromittert, og at målet er å levere romslige og komfortable elementer med en "horisontlignende utsikt fremover."

   McLaren gir et glimt av sin fremtidige bilfilosofi.
   McLaren
   Dette er en annonse:


   Loading next content