Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

McLaren kjemper tilbake mot EV-bevegelsen med løfte om flere V8-hybrider

Motorene skal drive "neste generasjon av lette hybridbiler med høy ytelse".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enkelte bilprodusenter ser ut til å satse fullt og helt på en helelektrisk fremtid, som Jaguar, Rolls-Royce, Volkswagen og flere har alle lovet å bli et rent elbilmerke i nær fremtid. Vi ser allerede skrittene mot dette, ettersom hele serier av elbiler fra disse merkene blir designet og produsert, men en produsent som ikke er klar til å bli helelektrisk ennå, er McLaren.

Som nevnt i en ny pressemelding har superbilmerket inngått et langsiktig partnerskap med motorleverandøren Ricardo, i arbeidet med å levere V8-motorer til "neste generasjon av lette, høytytende hybrid-superbiler". Gitt, dette vil være hybrider, noe som betyr at McLaren i det minste har foten i døren til EV-industrien.

"Vår nye høyytelses, hybrid V8-drivlinje vil utgjøre en integrert del av McLarens neste generasjons produktlinje som gir best ytelse i klassen og spennende førerengasjement," sa Michael Leiters, administrerende direktør i McLaren Automotive.

Når det gjelder hvordan denne neste generasjonen av superbil vil se ut, har McLaren ikke kunngjort eller fordypet seg i dette ennå.

Dette er en annonse:
McLaren kjemper tilbake mot EV-bevegelsen med løfte om flere V8-hybrider
McLaren


Loading next content