Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Mer Batman fra Telltale avslørt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med flere nyheter, noe som selvsagt har startet en rekke spekulasjoner. Vi har allerede hørt rykter om mer The Wolf Among Us, og nå kan det virke som om det kommer mer Batman også.

New Zealand sitt sensurorgan har nemlig satt sin dom over et season pass til noe kalt Batman: The Enemy Within. Varemerket er registrert sammen med navnet Kent Mudle, en mann som har jobbet med flere av Telltale sine spill gjennom årene. Dette får oss selvsagt til å tro at det er snakk om nye eventyr med lynvingen, men om det er sant eller ikke får vi ikke vite før messen starter.

Er dette serien du helst ville se en fortsettelse av?

Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content