Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Mer enn 400 ansatte er permittert av Twitch

Dette kommer dager etter at Dan Clancy gikk inn i rollen som administrerende direktør.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bare dager inn i sin periode som administrerende direktør av Twitch har Dan Clancy avslørt at selskapet har redusert størrelsen på arbeidsstyrken sin med over 400 personer. Selv om dette ikke er helt i samme skala som de tusenvis av permitteringer vi har sett hos Amazon, Microsoft, Disney og fler er det fortsatt en uheldig omstendighet for de som har mistet jobbene sine.

"Som et selskap fokusert på å bygge fellesskap sammen var denne avgjørelsen utrolig vanskelig og en vi ikke gjorde uten betydelig tanke bak.," lyder en uttalelse fra Clancy. Innlegget på Twitchs offisielle blogg klandrer det nåværende økonomiske miljøet for begrunnelsen bak å krympe arbeidsstyrken.

Det nevnes også at inntekter og brukervekst ikke oppfyller Twitchs forventninger. Uansett begrunnelsen bak det vil dette åpenbart kritiseres av mange Twitch-brukere.

Hva synes du om disse permitteringene?

Mer enn 400 ansatte er permittert av Twitch


Loading next content