Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Mer Gears 3-innhold i desember

Epic annonserer enspillerutvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games kunne i går annonsere at en ny utvidelsespakke til det kritikerroste Gears of War 3 er på vei, og vil lande den 13. desember.

Pakken har fått navnet Raams Shadow og denne gangen er det spillets enspillmodus som får nytt innhold. Til en pris på 1200 Microsoft-poeng får man nemlig tilgang til et helt nytt eventyr som utspiller seg i tiden før det første Gears of War-spillet.

Så mange detaljer har ikke blitt offentliggjort, men som navnet antyder står Locust-generalen Raam, som vi kjenner som den siste bossen i originalspillet, sentralt.

Faktisk vil tillegget gi oss sjansen til å spille som selveste Raam, ved siden av et oppdrag med COGs Zeta-skvadron, bestående av Michael Barrick, Minh Young Kim, Tai Kaliso og Alicia Valera.

Ved siden av den cirka tre timer lange ekstrakampanjen frister Epic med seks nye figurer til bruk i flerspiller, i tillegg til sjokoladevåpen og 250 nye achievement-poeng å samle inn.

Dersom du har skaffet deg Gears of War 3 Season Pass vil naturligvis ikke Raams Shadow koste deg en krone.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...Loading next content