Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brütal Legend

Mer innhold til Brütal Legend

For både enspiller og flerspiller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommer sannsynligvis mer nedlastbart innhold til metallspillet Brütal Legend, i hvertfall om vi skal tro spillskaperen Tim Schafer, som i et intervju med Gamespot uttalte seg om spillets fremtid.

- Vi vil definitivt lage mer nedlastbart innhold for både enspiller og flerspillerdelene, i tillegg til noen finjusteringer, forteller Schafer.

Han ønsker ikke komme med noen ytterligere detaljer, men kommenterer i stedet Brütal Legends salgstall, som har vært ganske middelmådige. Schafer har ikke selv sett tallene, men vil gjøre det først når spillet har vært ute en stund.

- Jeg sjekker dem ikke før etter en stund; jeg liker å gi det litt tid. Jeg tror mange folk titter for tidlig, men mange spill jeg har jobbet på har vært suksesser på grunn av jungeltelegrafen. Definitivt ikke før etter jul, avslutter han.

Brütal Legend

Relaterte tekster

Brütal LegendScore

Brütal Legend

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Tim Schafers rockeepos er endelig her. Jon Cato har hyllet metal-gudene som verdens kuleste roadie.Loading next content