Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Mer kjøtt for pengene

Nytt gratis innhold til Super Meat Boy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Meat Boy på ingen måte det letteste spillet på markedet. Hvis du likevel har jobbet deg gjennom alle utfordringene kjøttgutten hadde på lager, og fortsatt er sulten på mer, kan du glede deg over at nye baner nå er klare for nedlastning.

To tilleggspakker er nemlig på plass for Xbox 360-versjonen av spillet. Den første pakken bærer navnet "Expert Remix" og er laget av Team Meat selv, mens den andre heter "Cramps" og består av brukerskapte brett.

Begge disse pakkene kan lastes ned innad i spillet gjennom "Teh Internets"-funksjonen. Og de er i tillegg helt gratis.

Foreløpig er ikke pakkene tilgjengelige for PC-spillere. Frykt imidlertid ikke, de vil bli inkludert i den kommende oppdateringen der PC-versjonen også vil motta en banebygger man kan kose seg med.

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content