Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Mer Konamikjærlighet til Xbox?

Noen ganger hender det at tidligere ikke navngitte titler dukker opp på Electronic Boutiques hjemmeside. Nå har det skjedd igjen og det handler om Xbox-spill fra Konami.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen ganger hender det at tidligere ikke navngitte titler dukker opp på Electronic Boutiques hjemmeside. Nå har det skjedd igjen og det handler om Xbox-spill fra Konami.

Dance Dance Revolution Xbox er enda et opplag av den populære dansespillserien. Ifølge informasjonen på www.ebgames.com, vil spillet by på mange nye spillemåter, en spesiell "work out"-mode for den som spiser for mye potetgull og masse nedlastbart materiale via Xbox Live, i form av nye karakterer, ny musikk, dansesteg og lignende.

Silent Scope Complete er spillseriens tre utgaver samlet i en pakke. Det handler om å bruke snikskyttergeværet for å redda verden. Samtlige tre spill er allerede sluppet til Playstation 2, men det er jo fint for Xbox-eierne å kunne nyte spillene i en og samme pakke. Dessverre gjør ikke spillene seg like bra hjemme med håndkontroll, som med et gevær i arkadehallen.

Det bør også nevnes at Ebgames lister en Xbox-versjon av det kommende Teenage Mutant Ninja Turtles. Hittil har Konami bare bekreftet versjoner til Playstation 2 og GameCube. Vi må også understreke at før Konami har bekreftet dette selv, så er det bare rykter, men Ebgames har sjelden feil og infoen og boxarten må jo ha kommet fra et sted...Loading next content