Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Harry Potter: Years 5-7

Mer Lego Harry Potter på vei

Velkommen til Harrys siste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lego Harry Potter: Years 1-4 er kjent for å være en av de bedre alternativene i Lego-serien, og nå har TT Games annonsert oppfølgeren. Spillet går under navnet Lego Harry Potter: Years 5-7, og vil slippes i siste kvartal i år.

- Vi har tatt utgangspunkt i det første spillet, og kommer til å gi fansen flere magiske formler, gåter og utforskingsmuligheter. Både Lego- og Harry Potter-fansen komer til å få en morsom spillopplevelse, uavhengig av alder, uttalte Warner Bros' Samantha Ryan.

Harry Potter: Years 5-7 tar for seg de siste tre bøkene i den populære serien, altså Order of the Phoenix, Half-Blood Prince og Deathly Hallows.

Bildene stammer fra Lego Harry Potter: Years 1-4.

Lego Harry Potter: Years 5-7
Lego Harry Potter: Years 5-7
Lego Harry Potter: Years 5-7
Lego Harry Potter: Years 5-7

Relaterte tekster

Lego Harry Potter: Years 5-7Score

Lego Harry Potter: Years 5-7

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Harry Potter er tilbake på Galtvort for andre og siste gang i Lego-form, og resultatet er ikke uten sine feil. Vi har svingt med tryllestaven...Loading next content