Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX Blur

Mer nytt fra SSX Blur

Nye susende screens innenfor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SSX-serien er en av redaksjonens små yndlinger. Siden det første spillet ble lansert ved siden av Sonys PlayStation 2, har vi klint til med mange halvgale triks, så det er ikke så underlig at vi gleder oss til å få hendene på en Wii-mote og et forhåpentligvis godt SSX Blur til Wii.

Her er en rekke nye skjermiser fra spillet samt litt mer fakta:
* SSX Blur gir deg essensen i denne spillserien - remikset, revitalisert og fullt ut realisert.

* Vi presser grensene og utnytter potensialet som ligger i spillsystemet fullt ut for å gi deg en "Wii-ifisert" SSX-opplevelse. Bruk nunchucken på bakken for å skjære gjennom snøen og ta av fra bakken, og bruk fjernkontrollen mens du er i lufta for å snurre, flippe og gjøre triks.

* Tenk på deg selv som en kunstner når du utfører uber-triks, og mal forskjellige figurer i lufta for hver manøver.

* Med dynamisk musikk som gjenspeiler kjøringen din, kommer du til å føle at låtene intensiveres når du lirer av deg triksene dine og groovemåleren din fylles opp. Fortsett å kjøre til musikken for å få større fart og luftigere svev.

* Med 3 særegne fjelltopper og 12 helt nydesignede baner, kan du fly nedover fjellsidene ustanselig - topp til bunn.

* Mac, Kaori, Psymon, Allegra og mange flere av SSX-favorittene er tilbake og klare for å herje. I tillegg kommer det til å være to helt nye fjes du kan sette utfor med.

* Hvert sekund av opplevelsen i SSX Blur er fylt til randen med bevegelse.

* Grensesnittet er utelukkende basert på bevegelse, nesten uten bruk av knapper. Sikt fjernkontrollen mot skjermen for å navigere deg fra ett sted til et annet.

SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur
SSX Blur

Relaterte tekster

SSX BlurScore

SSX Blur

ANMELDELSE. Skrevet av Halvor Thengs

Halvor har gjort de digitale bakkene usikre i EAs Wii-eksklusive snowboardspill og er ganske så imponert!Loading next content