Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 7

Mer om flerspilleren i Mario Kart 7

Spøkelsesløp og egne racinggrupper

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har levert flere opplysninger angående flerspillerdelen av 3DS-spillet Mario Kart 7. Blant de største nyhetene var annonseringen av Mario Kart Channel, der du kan dele spillstatistikk med andre brukere.

Det vil også være mulig å skape egne racinggrupper, som har spesialtilpassede regler i løpene. Mario Kart 7 vil også benytte seg stort av Street Pass, som lar deg dele spøkelsesdata slik at du kan slå rekorden til vennene dine.

Nintendo forklarte også at hele syv spøkelseskjørere kan lastes ned samtidig, slik at du også kan kjøre et åttemannsløp.

Mario Kart 7
Shyguy svir gummi før litt skallslenging mot piggtassen Bowser.

Relaterte tekster

Mario Kart 7Score

Mario Kart 7

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Mario og gjengen trykker gassen i bånn nok en gang, og har flere ess i ermet. Line har fått kjørt seg i Mario Kart...

4
40 millioner 3DS-spill solgt i USA

40 millioner 3DS-spill solgt i USA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Når det gjelder de to nyeste konsollene Nintendo har på markedet, går det utvilsomt best for den bærbare Nintendo 3DS. Ifølge CVG kan spillgiganten skilte med å ha solgt...

Mario Kart 7

Mario Kart 7

FORSPILL. Skrevet av Gillen McAllister - GR EU

Mario, vennene hans og bananskall er tilbake på banen for flere helsprøe race, og byr på en mengde nye triks i Mario Kart 7. Vi har prøvespilt en tidlig utgave...Loading next content