Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overlord

Mer Overlord på tur

Tre nye pakker via Xbox Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overlord ga oss spillere en sjanse å leve ut våre ambisjoner om å ta over verden med vold og ondskap. I en verden sterkt inspirert av Fable skulle man ta kommando over en samling smådjevler og sørge for at innbyggerne fikk det vondt. Nå er hele tre nedlastningsbare tillegg på gang tll spillet i løpet av november måned.

En av disse kommer til å være gratis og vil tilby spilleren muligheten å spille på delt skjerm sammen med en kompis. De to andre kommer til koste en ennå uspesifisert sum og vil inneholder mer materiale til solokampanjen og til onlinespillingen. Utvidelsen til kampanjen vil ha undertittelen Raising Hell. Noen nøyaktig dato er ennå ikke annonsert, men det skjer i november altså. I løpet av neste år kommer disse utvidelsene til å slippes til PC.

Overlord
Overlord
Overlord
Overlord
Overlord
Overlord
Overlord
Overlord
Overlord

Relaterte tekster

OverlordScore

Overlord

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Pikmin blandes med Fable i en veldig ondskapsfull cocktail. Vi har testet Triumph Studios siste spillprosjekt og har moret oss en god del...!Loading next content