Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: War in the North

Mer rollespill i Midgard

Nytt Ringenes Herre-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Warner Bros. har nå rettighetene til å lage spill basert på bøkene og filmene om Tolkiens fantasiverden, og nå har de annonsert et nytt spill basert på Ringenes Herre. Spillet har fått tittelen The Lord of the Rings: War in the North.

Ifølge pressemeldingen kommer spillet til å bli et actionorientert rollespill med samarbeidsmuligheter for opptil tre personer over internett.

- Med The Lord of the Rings: War in the North kjører vi en voksen tilnærming til den populære serien med autentiske fremstillinger av slag og nye historier. De prisbelønnede og lidenskapelige utviklerne hos Snowblind Studios er ute etter å videreutvikle rollespillopplevelsen og kommer til å levere det The Lord of the Rings-spillet fansen har ventet på. I The Lord of the Rings: War in the North vil Snowblind levere et actionrollespill for kjernespillere med en autentisk fortalt historie og miljøskildringer fra J.R.R. Tolkiens originale The Lord of the Rings, sier Warner Bros. i pressemeldingen om spillet.

Lanseringsdato er satt til en eller annen gang i 2011, og spillet kommer til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

The Lord of the Rings: War in the North

Relaterte tekster

The Lord of the Rings: War in the NorthScore

The Lord of the Rings: War in the North

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Tolkiens fantastiske univers har lenge vært stille, men nå skal atter en gang klinger møtes og orker slaktes. Det er på tide å vende tilbake til Midgard...Loading next content