Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Mer til Virtual Console!

Ride ride ranke...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De av oss som ikke er blant de yngste husker godt når helten over alle helter først ble introdusert i et TV-spill. Og det er ikke Mario, ikke Luigi, og faktisk heller ikke Prinsesse Fersken.

Med Super Mario World ble nemlig verden introdusert for Yoshi. En grønn drage med altfor lang tunge som slengte Mario på ryggen og tok saken i egne hender. Til glede for oss gamliser er nå Yoshi igjen å beskue på ny konsoll, men i gammel drakt. Med på lasset kommer også klassikerne Vigilante og Sega spillet Gain Ground.

Og prisen for herligheten? Regn med å punche bort 800 poeng for SMW, 600 for Vigilante, og 800 for GG. Noe stivt for spill som sikkert er å få i endel butikker for under hundrelappen, men hvem kan vel egentlig la penger komme i veien for ekte spillglede av den gamle gode sorten.

Nå er det bare å krysse fingrene for at Nintendo tar til vettet og sender ut Yoshis Story. Mmm.Loading next content