Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Mercedes-Benz har slått seg sammen med Moncler for moon buggy-lignende G Wagen

Project Mondo G er et helt nytt slående samarbeid som har som mål å inspirere følelsen av et "imaginært univers med lav tyngdekraft".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mercedes-Benz endrer drastisk på G-Class-kjøretøyet i et nylig annonsert samarbeid med Moncler. Denne nye iterasjonen i G Wagen-linjen ser i utgangspunktet ut som en månevogn, da den har enorme dekk innpakket i et bisarrt metallisk boblemateriale, mens toppen av bilen også har et lignende utseende, sammen med en glidelås som strekker seg over taket.

I følge pressemeldingen som berører bilen, skal Project Mondo G (som kjent) være et G-Class kjøretøy som er stylet med en Moncler pufferjakke, og er første gang Moncler har slått seg sammen med et bilmerke.

"Vår samskaping med Moncler gir en uventet opplevelse av begge merkene. Dette debutsamarbeidet med Moncler åpner nye horisonter og et potensial for muligheter for flere nyheter som kommer snart, sier Britta Seeger, styremedlem i Mercedes-Benz Group AG, ansvarlig for markedsføring og salg.

Selv om du ikke vil se denne unike G-Class på veien når som helst snart, var ideen med kampanjen å skape en følelse av et "imaginært univers med lav tyngdekraft", som å dømme etter bilens utseende, absolutt oppnådde det.

Dette er en annonse:
Mercedes-Benz har slått seg sammen med Moncler for moon buggy-lignende G Wagen
Mercedes-Benz


Loading next content