Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mercenaries

Mercenaries 2 er politisk

Det hevder Venezuelas regjering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pandemic Studios som bl.a. har titler som Star Wars Battlefront og Full Spectrum Warrior bak seg, er kommet inn i en kraftig motvind med Venezuelas regjering angående Mercenaries 2: World in Flames.

Toeren foregår nemlig nettopp i Venezuela og politiske krefter tett på presidenten Hugo Chavez hevder at dette spil scenario kun er en forløper for en reel invasjon av landet. I Mercenaries 2 blir Venezuela nemlig forvandlet til en krigssone etter at flere forskjellige fraksjoner slåss med hverandre om landets dyrebare olje.

Ismael Garcia som er medlem av kongressen sa følgende:

-Jeg tror at den amerikanske regjeringen vet hvordan man skaper psykisk terror som så senere kan realiseres. Til dette knyttet advokaten Gabriela Ramirez: - Det sender et budskap til amerikanerne: som er faren som ligger like ved siden av dere, her i Latin-Amerika og dere er nødt til å gjøre noe ved det. Det rettferdiggjør en imperialistisk aggressjon imot oss.

Pandemic Studios selv nekter å være ute i et ærend for den amerikanske regjeringen, hvilket fikk Chris Norris, PR-ansvarlig hos studioet til å si følgende:

"Vi trekker alltid vår inspirasjon fra alle verdens avisforsider. Denne konflikten er fiksjon og den skjer ikke for øyeblikket, men den er realistisk nok til å tro på og til å være noe som en dag kunne skje."

Vi holder øyne opp for mer info i denne litt spesielle saken.

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Mercenaries
Mercenaries
Mercenaries
Mercenaries
Mercenaries

Relaterte tekster

0
MercenariesScore

Mercenaries

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Velkommen til det krigsherjede Nord-Korea, hvor mulighetene er like mange som våpnene - altså forferdelig mange!Loading next content