Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Bomberman R

Metal Gear Solid inntar Super Bomberman R

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Bomberman R fikk en relativt vanskelig start ved å lanseres samme dag som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men dette har ikke stoppet Konami fra å slippe flere imponerende oppdateringer til spillet i godt over et år. Nå har de gjort det igjen, og denne gangen ved å bringe et annet høyt aktet univers til bombearenaene.

I dag kan vi nemlig laste ned en flunkende ny oppdatering som lar oss spille som Naked Snake, Solid Snake og Raiden fra Metal Gear Solid-serien, samt en ny arena basert på Motherbase fra Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. De stopper ikke der heller, for det er nemlig David Hayter som har gitt sin stemme til Snake-figurene, så Hayter er ikke tilbake i rampelyset bare på grunn av Super Smash Bros. Ultimate.

Metal Gear Solid-universet er ikke det eneste som representeres i oppdateringen heller. Heretter vil du også kunne spille som Ebisumaru fra Legend of the Mystical Ninja, Bill og Lance fra Contra, Vic Viper fra Zone of the Enders og Gradius, Ayako Katagiri fra Tokimeki Memorial, WWE-bryteren Xavier Woods, den nye Checkpoint-modusen, og mer.

HQ
Super Bomberman R

Relaterte tekster

0
Super Bomberman RScore

Super Bomberman R

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Klassiske Bomberman gjør et comeback etter syv lange år, og vi har satt oss ned med Nintendo Switch for å se hvordan det har gått...Loading next content